Cena
Dostupnost
Zboží od
- Řadit podle
- Doporučujeme
- Nejnižší ceny
- Nejvyšší ceny
- Hodnocení
- Nejprodávanější
Brezzo medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole. Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny. Italský med z planikových květů Med z planikových květů je ze všech medů vyráběných v Itálii jedním z ne
můžete mít 7.6. - 10.6.
Brezzo medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole. Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Brezzo medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole. Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Brezzo medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole. Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Kvalitní džem připravený z nejlepších sezónních jahod a třtinového cukru. Obsah ovoce je velmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu se použije 120 g jahod, které se jemně povaří. Ovoce, které je bohaté a v kusech, dodává chuť a potěšení chuťovým buňkám.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Bunet je dezert typický pro piemontskou kuchyni. Jedná se o pudink, který se podává jako dezert či svačina.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Sladký roztíratelný krém s medem a lískovými oříšky, vyrobený pouze z pasty z nejlepších piemontských lískových oříšků IGP a nejlepšího akátového medu, je chvalozpěvem na opravdové obžerství.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Tento džem se vyrábí z nejlepších klementinek s přidáním pouze třtinového cukru a umožňuje tak znovu objevit pravou chuť Středomoří. Zpracovává se klasickou metodou, která se používá od starověku ke konzervaci ovoce.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Brezzo medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole. Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Kvalitní džem připravený z nejlepších sezónních meruněk a třtinového cukru. Obsah ovoce je velmi vysoký (120 %). Na výrobu 100 g džemu se použije 120 g meruněk, které se jemně povaří. Ovoce, které je bohaté a v kusech, dodává chuť a potěšení chuťovým buňkám.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Odpařováním slané vody z tisíciletého podzemního dolů vznikají tyto lahodné vločky soli meruňkově zbarvené a výjimečně čisté. Australská vločková sůl má jedinečné a hodnotné vlastnosti.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Brezzo medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole. Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Brezzo medy jsou přírodní produkty, nejsou ochucené, neobsahují aroma a jedná se o medy produkované včelami, které navštěvují jednokvětové pole. Chuť medu je ovlivněna daným květem rostliny.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Je to klasika římské tradice, známá a oblíbená po celém světě.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Těstoviny se sardinkami (Pasta con le Sarde) jsou typickým sicilským pokrmem. Hlavními ingrediencemi jsou sardinky a divoký fenykl.
můžete mít 6.6. - 7.6.
Brezzo nabízí své tomini sýry ochucené lanýži. Jedná se o typickou piemontskou mléčnou pochoutku. Tomini jsou měkké sýry, ploché, kruhového tvaru a s variabilním zráním.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Panna cotta je jedním z nejoblíbenějších italských dezertů na světě. Ideálně ho podávat jako poslední chod, dezert, nebo jako svačina.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Olivová paštika je jedním z nejoblíbenějších receptů středomořské kuchyně a zejména Ligurie. Se vyrábí z nejlepších oliv Taggiasca, si vás získá svou jednoduchostí a chutí.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Olivová paštika je jedním z nejoblíbenějších receptů středomořské a zejména ligurské kuchyně. Naše paštika, která se vyrábí z nejlepších oliv taggiasca, si vás získá svou jednoduchostí a chutí.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Ragu tradiční pro piemontskou oblast, vyrobené z nejlepšího telecího masa.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Chutný recept obsahující 60 % nejlepších sicilských pistácií. Výborně se hodí k dochucení všech druhů těstovin. Vyzkoušejte i namazané na pečivo.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Pouze nejlepší superjemná rýže Carnaroli bez glutamátu. Zdravý a chutný pokrm, který se snadno připravuje a je hotový za pár minut.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Pouze nejlepší superjemná rýže Carnaroli bez glutamátu s přídavkem šafránu. Zdravý a chutný pokrm, který se snadno připravuje a je hotový za pár minut.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Pouze nejlepší superjemná rýže Carnaroli bez glutamátu s přídavkem chřestu. Zdravý a chutný pokrm, který se snadno připravuje a je hotový za pár minut.
můžete mít 7.6. - 10.6.
Kvalitní italské delikatesy